Foto/video | Kenmerken | Prijzen

Vakantielodge Eneva 4 op Tusken de Marren

Gelijkvloerse 4-persoons bungalow in Friesland van 53 m² die is gebouwd op een volledig energieneutraal gebruik. De bungalows liggen aan het water en beschikken over een eigen steiger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een tweede auto kan op de algemene parkeerplaats van het vakantiepark Tusken de Marren in Friesland staan. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

Indeling van de bungalow

De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vindt u onder andere een vaatwasser. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers met in elke kamer 2 eenpersoonsbedden en is er een badkamer met douche en toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een veranda en een buitenhaard en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Dit type accommodatie is rookvrij en enkele accommodaties zijn huisdiervrij.

Nu bekijken

Over Vakantiepark Tusken de Marren in Friesland

Tusken de Marren is het ideale vakantiepark in Friesland voor een vakantie aan het water. Het vakantiepark in Friesland bevinct zich aan het water van de Meine Slaet, wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Tusken de Marren betekent letterlijk ‘tussen de meren’ en dat klopt precies: het bungalowpark in Friesland ligt in het hart van d eFriese meren.

Bekijk vakantiepark website