Foto/video | Kenmerken | Prijzen

Vakantielodge Eneva 6 personen op Tusken de Marren

Fraaie energie neutrale, 6 persoons vakantiewoning op recreatiepark Tusken de Marren in Friesland. De bungalows Eneva liggen aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een tweede auto kan op de algemene parkeerplaats van het vakantiepark staan. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

➜ Bekijk vakantiepark website

Indeling van de 6p bungalow

De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vind je onder andere een vaatwasser. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers met elk 1 tweepersoonsbed en is er een badkamer met douche en toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een veranda en kun je gratis gebruikmaken van WiFi. Dit type vakantiehuis is rookvrij en enkele accommodaties zijn huisdiervrij.

➜ Nu boeken

Over recreatiepark Tusken de Marren πŸ’™

Recreatiepark Tusken de Marren (letterlijk: tussen de meren) is een vakantiepark in het Friese Akkrum. Het park bevindt zich in hartje Friesland met een fantastische ligging aan de β€˜Meine Sleat’ en in het hart van de Friese Meren. Richting het zuiden vaar je zo naar het Sneekermeer en als je naar het noorden vaart kom je op het Pikmeer uit.