Foto/video | Faciliteiten | Accommodaties

Dubbel chalet voor 6 personen

Dubbel chalet Sneek voor twee gezinnen of bijvoorbeeld met je ouders. Je hebt beiden je eigen chalet en bent toch samen op vakantie. Het dubbele chalet bevindt zich op RCN de Potten, een fraai vakantiepark in Sneek en een paradijs voor watersportliefhebbers.

➜ Controleer beschikbaarheid & prijzen

Inrichting Chalet de Catamaran

Het luxe dubbele chalet bestaat uit een 4-persoons en 2-persoons chalet. Beide hebben een keukenblok met volledige keukeninventaris en een koffiezetapparaat. De chalets hebben schuifdeuren naar het terras. In de 4-persoons chalet staat een gezellige bank en een eetkamertafel en stoelen. In de 2-persoons chalet staan twee stoelen en een eetkamertafel. Een airco is in beide chalets aanwezig. In de 4-persoons chalet vind je een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee bedden. In de 2-persoons chalet is een tweepersoonsbed aanwezig. Alle drie de slaapkamers hebben een aparte douche, wastafel en toilet. Een terras verbindt beide chalets met elkaar, een deel daarvan is overdekt zodat je altijd heerlijk buiten kunt zitten. Er kan één auto bij de chalet geparkeerd worden. Tenslotte kun je gratis gebruik maken van WiFi.

➜ Bekijk hier alle faciliteiten

Over RCN de Potten

Op vakantiepark de Potten kun je op verschillende manieren vakantie vieren. Het vakantiepark in Friesland biedt verhuuraccommodaties in allerlei soorten en maten, van eenvoudige en comfortabele huisjes tot complete bungalows aan het water. Het is zelfs mogelijk een van de luxe vakantievilla’s te huren op Villapark Sneekermeer.