Vakantie in het hart van Friesland

Buitenplaats It Wiid ligt naast Camping It Wiid in Eernewoude. Het park in hartje Friesland biedt diverse verhuurmogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap vakantiehuizen aan het water.

➜ Bekijk vakantiepark website

Beleef, ontdek & geniet

It Wiid in Friesland biedt je alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Het terrein ligt te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Je kunt hier een vakantiehuis huren op het vakantiepark. Een andere mogelijkheid is kamperen met jullie eigen tent, caravan of camper. De camping in Friesland beschikt namelijk over 370 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water.  Er zijn diverse voorzieningen waaronder een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin en een voetbalveld. Om Friesland vanaf het water te verkennen kun je op het park een sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s huren.

Volg een Zeilcursus Friesland op It Wiid

Tijdens de schoolvakanties in juli en augustus én in de meivakantie worden er op de camping zeillessen voor jong en oud gegeven. Voor de kinderen tot 12 jaar wordt er les gegeven in een optimist. 12 jaar of ouder? Dan stap je over naar de valk. Leer op een ontspannen en gezellige manier het zeilen!

Vakantiehuizen aan het water

Heb je behoefte aan luxe en comfort? Dan is een vakantiehuis aan het water dé ideale manier om te genieten van een top vakantie in Friesland. De huizen zijn gesitueerd rondom een haven. Enkele woningen hebben een prachtige ligging direct aan de Fokkesloot. Nagenoeg alle woningen liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger.