Vakantiepark aan De Fryske Marren

Op Havenresort Terherne overnacht je in unieke havenwoningen met uitzicht over de gezellige haven van Kameleondorp Terherne, een schilderachtig doprje. Vakantiepark Havenresort Terherne is een fraai vakantiepark in Friesland aan het water. De klassieke schepen die hier zijn aangemeerd, geven de haven een bijzondere sfeer en nemen je mee terug in de tijd.

➜ Bekijk vakantiepark website

Overnachten in een havenwoning

Op Havenresort Terherne vind je prachtige havenwoningen aam het water. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, badkamer en apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer met eethoek, zithoek en open keuken. De havenwoning heeft een balkon met tuinmeubilair en uitzicht over het water. Alle woningen zijn voorzien van gratis wifi en een parkeerplaats op de centrale parkeerplaats.

Unieke ligging tussen bij Sneekermeer

Terherne staat bekend om haar unieke ligging tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. Kom met je eigen boot en meer aan in de haven, ga een middag skûtsjesilen, gooi een hengel uit of neem een frisse duik; voor waterfanaten is de omgeving rond de Friese meren geweldig om vakantie te vieren. Maar ook als je een dagje op het droge blijft, is hier meer dan genoeg te doen. Ontdek de vele groene fiets- en wandelroutes in de omgeving en verken het natuurgebied rond het Sneekermeer. Of breng een bezoek aan het bruisende Sneek, het gezellige Heerenveen en het mooie Leeuwarden (Culturele hoofdstad 2018). Waar je ook voor gaat, bij de Fryske marren beleeft je altijd een heerlijke vakantie.