Foto/video | Faciliteiten | Accommodaties

Vakantiepark in Sneek

RCN de Potten in Friesland is een paradijs voor watersportliefhebbers. Je verblijft namelijk aan het Sneekermeer in een bungalow met eigen aanlegsteiger. Op het park vind je bungalows en kampeerplaatsen met uitzicht over de Friese meren.

Bekijk beschikbaarheid

Vakantieplezier voor iedereen

Op het kindvriendelijke vakantiepark in Friesland ben je nooit ver van het water. En overal proef je de gezellige en levendige sfeer van een echt watersportcentrum. Dankzij de uitgebreide faciliteiten kun je op RCN de Potten een prima vakantie beleven, ook als je geen actieve watersporter bent. Er ligt een schitterend vogelbroedgebied rondom het park en prachtige nieuwe wandelpaden en routes.

Huren op RCN de Potten

Op vakantiepark RCN de Potten kun je op verschillende manieren vakantie vieren. Het bungalowpark biedt verhuuraccommodaties in allerlei soorten en maten, van eenvoudige en comfortabele huisjes tot complete bungalows aan het water. Het is zelfs mogelijk een van de luxe vakantievilla’s te huren op Villapark Sneekermeer. Of kies voor de mooie woningen van het type Zomertaling. De villa’s op Villapark Sneekermeer en de Zomertalingen zijn van particuliere eigenaren en verschillen onderling qua inrichting.