Camping en vakantiepark Friese Wouden

Op het drie provinciënpunt Friesland, Groningen, Drenthe ligt in het oosten van Friesland, midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen het fraaie vakantiepark Molecaten Park ’t Hout. Op de camping of in een chalet verblijf je in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven. Voor kinderen is er Flippies Pretpaleis met een enorm aanbod aan speelmogelijkheden (binnen en buiten!). Voor liefhebbers van fietsen en wandelen heeft de ‘oer’ Friese omgeving heel veel te bieden.

➜ Bekijk vakantiepark website

Chalet op Molecaten Park ’t Hout

Met een verblijf in een 4- of 6-persoons chalet ervaar je het gemak van huren met de sfeer van kamperen. Hoe fijn is dat! Gaat jullie hond ook mee op vakantie? Op Molecaten Park ’t Hout ben je aan het juiste adres. Ook in de chalets zijn huisdieren (max. 2) namelijk toegestaan. Het wordt een fantastische vakantie in een verrassend mooi stukje Friesland.

Kindvriendelijk vakantiepark Friesland

Molecaten Park ’t Hout mag met recht een kindervakantieparadijs genoemd worden. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Een andere populaire kinderattractie is de kinderboerderij. Of wat dacht je van de fiets- skelter- en bolderkarrenverhuur?

Water en watersport hoort bij Friesland. Een rondvaart over de Friese meren of zelf met een bootje het water opgaan mag dan ook niet ontbreken tijdens jullie vakantie. De gezellige (winkel)steden Leeuwarden, Groningen en Assen liggen niet ver weg. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven!