Rustig vakantiepark Friesland

Waterpark Terherne is een kleinschalig bungalowpark in Terherne, een authentiek dorpje in centraal Friesland met beekjes en uitgestrekte weilanden. Het dorpje is vooral bekend door de boeken van de Kameleon. Het Landal Waterpark Terherne is omringd door water. Na een dag varen op de Friese meren leg je je boot aan bij jullie accommodatie en kom je tot rust op je eigen terras.

➜ Bekijk vakantiepark website

Pareltje aan de Friese meren

Het park is een echt pareltje in het hart van de Friese meren. Met een aanlegmogelijkheid voor zeilboot of sloep bij jullie royale woning vaar je met alle gemak zó de prachtige Terhernster Poelen op en maak je gemakkelijk de versteek naar het Sneekermeer. Met luxe uitgeruste waterwoningen en het dorp Terherne op loopafstand ben je tijdens jullie vakantie op Landal Waterpark Terherne van alle gemakken voorzien. De beste manier om de omliggende Friese meren te ontdekken is per boot, maar natuurlijk kun je in de omgeving ook prachtige fiets- en wandeltochten maken. Een dagje cultuur opsnuiven doe je in authentieke en sfeervolle steden zoals Sneek, Stavoren of Leeuwarden. Of (her)beleef met het hele gezin de avonturen van Hielke en Sietse in toeristische attractie het Kameleondorp Terherne.

Eindeloos (speel)plezier op het water

Echte waterliefhebbers wanen zich in een paradijs. Kanoën, surfen, zeilen, sloep varen of stand up paddling. De watersportmogelijkheden zijn eindeloos. Vanaf je eigen terras bij de woning geniet je van het uitzicht en kijk je toe hoe de kinderen zich vermaken op het water. De kids maken plezier in een roeibootje, leren zeilen of proberen voor het eerst stand up paddling uit. Bezoek het Kameleondorp nabij het park en stap in de wereld van Hielke en Sietse Klinkhamer, de schippers van de Kameleon.

Huur een luxe waterwoning op Waterpark Terherne

De luxe waterwoningen zijn modern ingericht en geschikt voor 6-10 personen. Zo beschikken de woningen over vloerverwarming, een luxe keuken met Nespresso machine en een badkamer met bad, sauna en zonnebank. De slaapkamers hebben boxspring bedden, die bij aankomst zijn opgemaakt. Natuurlijk ontbreekt een het terras met uitzicht op het water niet. 

Bungalowparken in de omgeving

Bungalowparken nabij Waterpark Terherne: