Vakantiepark aan het Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer bevindt zich in het hart van Friesland, bij Terherne. Het is een kleinschalig vakantiepark dat je alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie in Friesland. De vrijstaande waterwoningen liggen allemaal aan het water, voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Ideaal als je met de boot de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf jullie eigen terras willen genieten van de zonsondergang. Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een knusse en besloten sfeer. In de directe omgeving van het park vindt je Friesland op zijn mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend ook uitstekend te verkennen.

➜ Bekijk vakantiepark website

Ontdek veelzijdig Friesland

Vanuit een vrijstaande vakantiebungalow zo de natuur in. Ontdek het Friese landschap wandelend of met de fiets. Of stap aan boord en verken het eindeloze Friese merengebied. De omgeving is bij uitstek geschikt om volop te genieten. Na een actieve dag komt u tot rust op jullie eigen terras aan het water. Geniet samen van alle vertier op en rondom het Landal vakantiepark in Friesland. Vissen vanaf je eigen aanlegsteiger, ravotten in de speeltuin, heerlijk ontspannen op het recreatiestrand of misschien willen de kids wel leren zeilen in Friesland.

Vertoeven aan het water

Boek een verblijf op Landal Waterpark Sneekermeer in een van de 68 vrijstaande waterwoningen gelegen aan het sneekermeer.

Landal vakantieparken in de omgeving