Foto/video | Faciliteiten | Prijzen

Vrijstaande bungalow voor 8 personen

Ruime bungalow in Friesland voor 8 personen op RCN de Roggeberg. In deze vrijstaande bungalow geniet je met zā€™n achten van een heerlijke vakantie in Friesland op slechts 2 km van het toeristische dorp Appelscha. De bungalow staat in een natuurlijke omgeving met uitzicht op bos, vennetjes en heideveld.

āžœ Controleer beschikbaarheid & prijzen

Inrichting bungalow de Heivlinder, ruime huis!

De ruime bungalow voor 8 personen heeft een open keuken en een eethoek geschikt voor acht personen. In de woonkamer is een gezellige eethoek met lekkere stoelen en banken. Er zijn maar liefst vier slaapkamers met comfortabele bedden en ieder een wastafel en een douche. Daarnaast is er gescheiden toiletruimte. Buiten vind je het terras gelegen op het zuiden. Er is een fietsschuurtje bij de bungalow en je kunt twee auto’s parkeren bij de bungalow. Tenslotte kun je gebruik maken van gratis WiFi en zijn huisdieren toegestaan.

āžœ Bekijk hier alle faciliteiten

Over RCN de Roggeberg

Vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha ligt in de natuurlijke omgeving van het Drents-Friese Wold. RCN Vakantiepark de Roggeberg biedt een buitenzwembad en fietsverhuur. Daarnaast kun je bij de Roggeberg tennissen, tafeltennissen en paardrijden. Er is ook een kinderspeelplaats. Het Friese Appelscha is een populaire vakantiebestemming in eigen land. Dat is voor een groot deel te danken aan de prachtige en diverse natuur. RCN de Roggeberg grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, een beschermd gebied waar de natuur haar eigen gang gaat. Het vakantiepark zelf staat bol van sportieve activiteiten.

Andere bungalows op RCN de Roggeberg