Foto/video | Kenmerken | Prijzen

Sfeervolle bungalow op RCN de Roggeberg

In deze sfeervolle, vrijstaande bungalow op vakantiepark RCN de Roggeberg in Friesland geniet je met zā€™n vieren van een heerlijke vakantie in een natuurlijke omgeving. Je zult je direct thuis voelen in deze accommodatie op twee kilometer loopafstand van het toeristische dorp Appelscha.

āžœ Controleer beschikbaarheid & prijzen

Inrichting bungalow de Grutto, prima huisje

De bungalow in Friesland heeft een open keuken en een eethoek voor 4 personen. De gezellige zithoek is ingericht met een bank, twee leunstoelen en een TV. Voor wat extra warmte kun je de houtkachel aansteken. Er zijn twee slaapkamers. Het bijplaatsen van een babybedje is geen probleem. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en een douche. De toilet is gescheiden. Buiten bevindt zich het terras op het zuiden. De auto kun je bij de bungalow parkeren. Tenslotte kun je gratis gebruikmaken van WiFi en zijn honden toegestaan in sommige accommodaties.

āžœ Bekijk hier alle faciliteiten

Over RCN de Roggeberg

Bungalow de Grutto bevindt zich op het vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha. Het park ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. RCN de Roggeberg is een veelzijdig vakantiepark. Als gast heb je daarom een groot aantal faciliteiten bij de hand om jouw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.