Bootverhuur Friesland op De Kuilart

Huur een boot bij Vakantiepark De Kuilart. Je hebt diverse mogelijkheden voor het huren van een boot. Huur een sloepje en maak een boottocht langs de prachtige stadjes en dorpjes waaronder De Friese Elfsteden. Om op een sportieve manier de omgeving te verkennen kun je ook een kano huren. Tenslotte kun je kiezen voor een sportieve zeiltocht op de Fluessen in een zeilboot. Zo kun je bij De Kuilart een Valkje en optimist voor de beginnende zeiler huren.

➜ Bekijk de beschikbare boten

Vakantiepark De Kuilart aan het water

Vakantiepark De Kuilart bevindt zich in de Zuidwesthoek van Friesland. Dit deel van Friesland is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek! Een prachtige plek om het water te ervaren. In de buurt van De Kuilart vind je een gevarieerde omgeving van slingerende vaarten, prachtige kanalen en grote meren. Naast het water vind je in de omgeving van het vakantiepark in Friesland pittoreske steden en dorpen vol cultuur en historie. Meer parkinfo

Openingstijden bootverhuur

Tijdens het hoogseizoen kun je dagelijks terecht voor bootverhuur van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 17:00 uur. In de winter is het niet mogelijk om bij De Kuilart boten te huren. Naast bootverhuur, biedt De Kuilart ook fietsverhuur aan.

  • 31.10.19 t/m 01.04.20: gesloten
  • 01.04.20 t/m 31.10.20: dagelijks geopend
  • 31.10.20 t/m 01.04.21: gesloten