6P Chalet – RCN de Potten

Fraai dubbel chalet voor 6 personen op vakantiepark RCN de Potten in Friesland. Ideaal voor twee gezinnen of bijvoorbeeld met je ouders.

6p Waterwoning – Midweek v.a. €466,-

6-persoons waterwoning de Zomertaling aan de Friese meren op vakantiepark RCN de Potten. Boek nu een midweek vakantie v.a. € 466,-.

8P Bungalow – RCN de Roggeberg

Ruime bungalow in Friesland voor 8 personen op het vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha aan het Drents-Friese Wold in Friesland.

6p Bungalow – RCN de Roggeberg

Fraaie bungalow in Friesland voor 6 personen op het vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha aan het Drents-Friese Wold in Friesland.

4P Bungalow – RCN de Roggeberg

Sfeervolle bungalow in Friesland voor 4 personen op het kindvriendelijke vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha aan Drents-Friese Wold.

Kerstvakantie 🎄 – it WIID

Zoek je een gezellige accommodatie tijdens de kerstvakantie Friesland? Op camping en Buitenplaats It Wiid vindt u diverse vakantiehuizen.

De Kuilart | Last Minutes

Voordelig op vakantie, boek nu een van de last minutes op De Kuilart. Bekijk hier de vakantie deals voor een heerlijke vakantie in Friesland.

Tusken de Marren | Last Minutes

Boek nu een last minute huisje in Friesland bij Recreatiepark Tusken de Marren en geniet van een voordelige vakantie aan het water!

RCN | Last Minutes

Op een RCN Vakantiepark geniet je optimaal van je vakantie in Friesland. Boek een voordelige last minute bungalow, chalet of lodge!

Landal | Last Minutes

Ontdek hier de beste last minutes in Friesland van Landal GreenParks en ga er nog heerlijk even tussenuit met het gezin of zijn tweetjes.