Foto/video | Faciliteiten | Prijzen

Bungalow voor 6 personen in het bos

Fraaie bungalow voor 6 personen op het kindvriendelijke vakantiepark RCN de Roggeberg in Friesland. De bungalow is centraal gelegen op het park en in de bossen van Appelscha. De bungalow staat in een natuurlijke omgeving en biedt zowel binnen als buiten een heerlijke plek voor een geslaagde vakantie in Friesland.

➜ Controleer beschikbaarheid & prijzen

Inrichting Bungalow de Kraanvogel, top vakantie!

De bungalow in Friesland heeft een open keuken en een eethoek geschikt voor 6 personen. Er zijn drie slaapkamers met elk een eigen wastafel. De badkamer beschikt over een douche en een gescheiden toiletruimte. Vanuit de woonkamer heb je via de terrasdeur toegang tot het terras. Het terras is gelegen op het zuiden en beschikt over tuinmeubilair. De auto kun je bij de bungalow parkeren. Tenslotte kun je gratis gebruik maken van WiFi en op aanvraag is het mogelijk een cara-bungalow te reserveren.

➜ Bekijk hier alle faciliteiten

Over RCN de Roggeberg

In het Drents-Friese Wold vind je Vakantiepark RCN De Roggeberg. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor een mooie fietstocht. Ook aan faciliteiten is geen gebrek, zo vermaak je je onder andere in het zwembad en op het klimpalenparcours. Met een heleboel leuke speelmogelijkheden en activiteiten beleven de kinderen een heerlijke vakantie op Vakantiepark De Roggeberg. Zo kunnen zij in het seizoen deelnemen aan de activiteiten die het recreatieteam organiseert en lekker spelen in de speeltuinen.